captura-de-pantalla-2016-10-20-a-las-18-21-55

L’IES PERE D’ESPLUGUES HA ESTAT GUARDONAT AMB EL PREMI 10ENISE

captura-de-pantalla-2016-10-20-a-las-18-21-55

L’IES Pere d’Esplugues ha estat guardonat amb el Premi 10ENISE atorgat per l’Institut Nacional de Ciberseguretat (INCIBE).
El Premi va ser anunciat i entregat al final de la jornada de clausura de l’Encontre Internacional de Seguretat de la Informació, encontre que es va desenvolupar els passats dies 18 i 19 d’octubre al Parador de San Marcos de Lleó.
Aquest guardó, dotat amb 3.000 euros amb material informàtic, s’ha aconseguit gràcies al projecte conjunt entre l’IES Pere d’Esplugues i l’exalumna del mateix centre Patrícia Benavent Aranda, estudiant d’Educació Social a la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació de la Universitat de València.
Aquest projecte va nàixer a partir de les jornades de caràcter informatiu, formatiu i d’orientació anomenades “Desconnecta’t i viu” que aquesta exalumna va portar a cap amb els alumnes de l’IES Pere d’Esplugues. Jornades que varen tindre un gran nivell d’acceptació entre els alumnes i els docents del centre.
Posteriorment i des de la Jefatura d’Estudis i Sotsdirecció del centre, es va fer un seguiment i valoració dels resultats a partir dels registres que en el centre es recopilen de forma continuada i sistemàtica, arribant a constatar un impacte positiu en el comportament posterior dels alumnes davant les TIC i, concretament, davant les xarxes socials.
Aquesta acceptació i impacte positiu són el que varen animar el centre i l’exalumna a presentar-se al Premi 10ENISE que finalment ens han atorgat.

Repercussió de la notícia als mitjans nacionals